» » HAKKIMIZDA


2014 senesinde 8 kişilik bir ekiple  başlamış olduğumuz ev dekorasyonu bloguna hoş geldiniz.
ev dekorasyonu blogu alanında eksiklik olduğunu farkederek bizimde cok sevdiğimiz bir iş olan başlarda hoby olarak ilgilendigimiz bir alandı. daha sonraları bildiklerimizi ve araştırmalarımızı sizler için bir araya getirme fırsatımız oluştu. Tamamen özgün içeriklerden oluşan bu blogda yazarlarımız sizler için bir çok kategoride araştırmalar yaparak konuları sizler için düzenler. Bir çok insan için akıllara şu soru gelebilir Bu kadar emek ve uğraş isteyen bir iş için neden BLOGGER tabanlı bir site yaptınız. şundan sebebtir ki günümüzdeki blogger kullanmamızın en büyük sebebi hosting sıkıntısından dolayı bir çok sitemiz kapanıyordur. buna bir alternatif olarak blogger seçtik google altyapısı olduğu için kapanma gibi bir sorunu olmuyor bu nedenle yazılarımıza istediginiz gibi erişebiliyorsunuz. yakında zamanda bir domain almayı düşünüyoruz.
İsmimizin sonundaki 07 nereden geliyor ; ev dekora07 ailesi 8 Kişilik ekibi ile başladı ve hepimiz antalyada oturduğumuz ve antalya'lı oluşumuzdan dolayı ve Kentimizi cok sevdigimiz için sonuna 07 eklemeyi tercih ettik.
yeniliğe açık olması nedeniyle kendini sürekli yenileyen, en sağlıklı büyümenin ziyaretçilerimizin memnuniyetine dayalı olduğunu bilen ve misafirlerimize maksimum faydalar üreten bir blog olma yolunda bilinçli bir şekilde ilerliyoruz
Ziyaretçilerinden  aldığı güç ile yarınlara umutla bakan Evdekor07 Ailesi her gecen gün kendisini yenileyerek daha sağlam adımlarla durmadan hep ileri gitmeyi hedeflemektedir.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply